Rekordträffen

IMG_3119

I dag har jag varit på pysselträff. Rekordträffen som ordnades av Arkivet och Scrapperiet. Vi var väl 250 tjejer som gjorde kort och scrappade hela dagen. För ovanlighets skull scrappade jag bara. Blev väldigt nöjd med det jag skapade. Hade väldigt trevligt vid mitt bord. Det var trångt och mysigt och många skratt blev det. På bilden ser man att vi har ställt våra kassar vid borsänden. Min ena kasse ställde jag ett par meter bort där det var lite mer plats. Så det blev en hel del upp och gå när man skulle ha någon pysselsak 🙂

Jag testade att scrappa i A4-format för första gången och det fungerade jättebra.Nedan en bild på dagens layouter. Skall ta bättre foton längre fram.

IMG_3128

3 Responses to “Rekordträffen”

  1. Jenny skriver:

    Visst hade vi roligt! Ett gott skratt förlänger livet, så tänk hur många år vi kommer kunna pyssla.

  2. Ninni skriver:

    Kul med rekordträff 🙂 Fina LOs du gjort. Ibland saknar jag allt mina stämplar men hur ska man få plats med allt. Garnerna tar upp rätt mycket plats och Simon vill nog inte ha in mer ”skräp” hihi.

  3. Ellinor skriver:

    Jättefina LO:er!

Leave a Reply

*