Limstift

I dag har det varit en härlig pysselträff. Vi var på Arkivet så det blev lite handlat också. Började med att stämpla och färglägga men det var inte kul i dag 🙂 Och man skall ju göra det som är kul när man pysslar. Zoul gjorde kort med utstansade rutor, jag härmades lite och gjorde mina varianter av kort med utstansdade rutor. Det var kul. En hel del flams och skratt och sång blev det också 🙂

Lånade rutstans från Zoul och Grodan. Hjärtstansen vet jag inte vems den var…

julkort1 Papper och stämpel från Arkivet.

julkort2 Papper och stämpel från Arkivet.

julkort3 Äppelpapper och stämpel från Arkivet.

julkort4 Papper från Arkivet. Stämpel lånad från Zoul.
Granrisstans lånad från AMA.

One Response to “Limstift”

  1. Elisabeth skriver:

    Snyggt!!
    Tänkte göra mina klart idag. Fast just nu håller maken på med att klä in fönstret i mitt rum, så jag får vänta lite… 😉

Leave a Reply

*