Lek och bus

IMG_0658

I dag har vi varit på Lek och bus-landet för att fira systerdotterns tvåårsdag. Två av hennes jämn-åriga kompisar var med också. De tre hade jätteskoj. Dottern tittade på lite och ålade under klätter-ställningen i babyhörnan. Där var det säkert från springande barn 🙂

Det finn massor av klätterställningar i labyrintform, rutchkanor och studsmattor. Jag var aldrig uppe i klätterställningarna, men det var tydligen skoj. Babyhörnan för barn mellan 0 och 3 år var ganska liten. En egen studsmatta hade de som barnen provade på olika vis. Ett av barnen var smart och gick runt på den vadderade kanten. Där var det ju säkert att gå, utan att ramla 🙂

Ett tips är att ta med rena strumpor att byta till när du går hem. För golven kändes ju inte så rena när det fanns områden man fick ha skor men där vi gick mellan de olika delarna. Och barnvagnar kunde köras in utan skydd för hjulen.

Leave a Reply

*