Distressrutans dag

DSC00084På pysselträffen i går utsåg Bettan den 14 november till Distressrutans dag. Det var nog för att jag bara gjorde distressrutor och hon tyckte att den behövde en dag, för tex kanelbullen har ju en egen dag.

På fotot till vänster är det jag som skall börja pyssla. Bettan ville prova att fota med min mobil. Och det blev inte så många fler kort tagna på träffen.

Gjorde hela sex kort, eller sju, för ett lämnade jag kvar på Arkivet som inspiration. Har inte fottat alla kort än så jag kan visa, det får komma en annan dag. Fotade ett kort med mobilen för att kunna skicka MMS till syrran som inte kunde vara med. Så ni får hålla tillgodo med det kortet tills jag fotat de övriga.

DSC00087

Höll för övrigt på att bli smått knäpp på snögubbestämplarna. Ett clearstampsett med två snögubbar utan huvudbonader och så två hattar och två mössor så jag skulle kunna stämpla på olika huvudbonader på de två snögubbarna. Men det såg inte klokt ut! Huvudlinjen syntes i hatten, jättefult. Så jag fick maska bort skalpen på snögubbarna (svårt att få snyggt) och gjorde några med nakna huvuden, som på kortet ovan. Jättebesviken var jag.

2 Responses to “Distressrutans dag”

  1. Elisabeth skriver:

    Bra! Då är det fastslaget tycker jag, med distressrute dagen! 😀
    Det blev ett bra kort på dig Ele!
    Gillar helt klart snögubbekortet!! 😀

  2. AMA skriver:

    Men testa att stämpla huvudbonaderna på annat papper och klipp ut vettja?!

Leave a Reply

*