Shoppingtur

I dag åkte jag till Backaplan för att köpa äta-själv-bestick till dottern. Hon har bara en sked och en gaffel och eftersom hon vill försöka äta själv behöver hon fler. Jag vill ha i plast. Hittade ett sett med ett smart fodral till besticken, precis som till mataskedarna vi har. 69 kronor kostade det hela och när jag kom hem och öppnade paketet insåg jag att det var två skedar och två gafflar. Bra pris med andra ord 🙂 Bäbisen har testat både gaffel (middag) och sked (kvällsgröt) och de verkar ha fått godkänt 🙂

bestick

Köpte också lite kläder. En pyjamas till dottern på Coop (det var köp två för… Så jag köpte en pyjamas i present till en nyföding också). På HM köpte jag färglada kläder till dottern och mindre färgglada till mig… Fast strumpor fick dottern vita, det var enklast så…

Leave a Reply

*