Högläge

sovpuckar

Bäbisen är förkyld och vi har invigt sovpuckarna vi fick i julkapp. Fast båda kvällarna har bäbisen somnat med huvudet i fotändan så vi har fått flytta sovpuckarna, annars hade hon ju sovit i nedförsbacke. Är nog ingen hjälp vid förkyld näsa. Det var väldigt enkelt att flytta puckarna, så det är en stor fördel istället för att använda hyllplan som vi gjorde i höstas. Till i kväll har vi bestämt att inte höja huvudändan innan vi lägger bäbisen utan placera dit sovpuckarna när bäbisen har somnat, så vet vi vilken ände av sängen som är huvudände denna natten. Maken har ju en stor poäng i att när hon lägger sig ner är det större chans att hon lägger sig i nedförsbacke än uppförsbacke. Så det kanske inte är så konstigt att hon hamnat med huvudet i fel ände båda kvällarna.

3 Responses to “Högläge”

 1. Jenny skriver:

  Vad bra att de kommer till användning! Så smidigt att de går att använda tillsammans med vyssan-lull-fötterna

 2. De är smarta dessa sovpuckar, verkligen. När mina var små fick jag försöka bulla upp med något under madrassen för att få högläge.

  Hoppas det fungerar bra med dessa sovpuckar och att det hjälper.

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

 3. eleonor skriver:

  De funkar jättebra! Dottern sover i alla fall. Och puckarna är roliga att leka med också 🙂 I går när de stod kvar under sängbenen skulle hon leka med dem tyckte hon och drog i en så hela sängen rörde sig 🙂

Leave a Reply

*