Äta köttbullar

Måste testa att lägga upp en film i bloggen, så då får det bli en film på dottern från i måndags när hon äter köttbullar.

embedded by Embedded Video

Ser ut som mina köttbullar (frikadeller) är goda 🙂

One Response to “Äta köttbullar”

  1. Ninni skriver:

    ”hu, jag minns den där tröttheten, jag var hur trött som helst i slutet, fast jag hade svårt att sova på nätterns så då blev det ännu värre.
    skönt att du mår bra i övrigt!”

    Sömn? Vad är det? Jag vilar oftast efter jobbet för då somnar jag ändå rätt skönt och kan sova sammanhängande 2-3 timmar. Men nätterna skulle man likväl kunna va vaken och få något gjort hihi. Men nu är det inte lång tid kvar så man står ut 🙂 Passar på att stanna kvar och jobba över när jag är piggare. Det är antingen det eller att gå hem och somna i soffan. Passar på att få in lite extra pengar nu innan man går hem.

Leave a Reply

*