Åka snöskyffel

I går när jag var ute och skottade så visade jag skyffeln för dottern, hon kröp upp på den och jag drog iväg med henne. Det var jättekul att åka på snöskyffeln. Kan nämna att tummarna är inte i tummarna på vantarna så händerna ser lite konstiga ut, men hon håller sig fast i skyffeln.

embedded by Embedded Video

2 Responses to “Åka snöskyffel”

 1. Sara skriver:

  Sötnos!!! Hugo brukar också få åka snöskyffel, fast jag skjuter den framför mig, och främst för att packa snön i vår ”ramp” som vi byggt för att kunna skjutsa iväg snön ner för backen bredvid vårt hus. Det brukar vara poppis!

  Hugo är också så lycklig för att han kunnat åka pulka till dagis nästan varenda dag sen nyår! (När han inte åkt pulka har det inte berott på att föret varit för dåligt utan för att jag inte orkat dra honom)

  Tack så jättemycket för alla kommentarer i min blogg! Lite korta svar:
  – Edvin försökte krypa upp på tidningshyllan och lyckades också en gång. Tur att det inte är vårt bord utan svärföräldrarnas!
  – Hugo och jag hjälptes åt med leksakerna, och trots att rummet är lika långt som huset (dvs 15 m, och ja, det är perfekt för lek!) hade vi nog kunnat bygga minst dubbelt så långt bara med Edvin-leksaker…
  – Har faktiskt funderat på att köpa solskärm till vagnen, funkar den bra mot solen? Mot blåst och snö kör vi på filtar ovanpå insektsnätet (som alltid är på när E sover ensam ute sen ett spädbarn i närheten dog när en katt la sig på det i vagnen)
  -De blå grejerna på bordet var frigolit som skydd mot stötar i transporten.

  Stor kram!

 2. And we brag on our modern technology! What ancient wonders from around the world! I will have to put Newgrange on our list when we eventually visit the British Isles. (My Scottish descended husband keeps buying books on Scotland, but when we go some day, he will have to put up with my dragging him around to other parts.)

Leave a Reply

*