Bushuset

För ett tag sedan var vi på Bushuset och lekte. Dottern, hennes kusin och kusinens kompis. Sist vi var på något likannde i höstas hade inte dottern lärt sig att krypa och klättra så nu hade hon ju behållning av det hela. Detta stället var ganska litet om man jämför. En fördel att vi kunde se barnen hela tiden när de var i klätterställningen. Visserligen var vi också uppe och klättrade då barnen är såpass små (1-2,5 år) Passar bra för yngre barn. Åldern var upp till 11 år men de under 7 har nog roligast där. Fanns lite mat att köpa som var god och prisvärd. Dottern fick pannkakor. En nackdel var att det inte fanns ett separat bollhav. Det bolltokiga barnet fick leka i bollhavet som vi landade i när vi åkte ner på den stora rutchkanan. Jag höll koll så det inte kom någon åkande. Det var inte så många barn där en måndagförmiddag så det gick bra.

One Response to “Bushuset”

  1. linaliten skriver:

    Tänk vad snabbt tiden går, snart är väl min lillskrutta stor nog för dylika aktiviteter med… Appropå att röra sig, var köpte du de där muddarna med halkskydd på för knäna till Lina när hon skulle krypträna? Vi har så hala trägolv, så jag behöver något för att underlätta. Just nu ligger hon bara och sprattlar och förstår inte alls hur man ska göra för att röra sig framåt eller bakåt… 🙂

Leave a Reply

*