Kåsjön

kåsjön

I går var vi vid Kåsjön och badade. Åkte dit på förmiddagen och åkte hem först på eftermiddagen. Det var jättefint där! Både badet och omgivningarna. Fotot är taget mot badplatsen med 2 sandstränder, hopptorn och brygga. Fotot tog jag när vi tog en promenad efter lunch för att barnen skulle sova i sina vagnar. Tänk att bo vid en sådan sjö! Längst hela stigen vi gick var det små klippor som folk badade ifrån. Så det var inte bara borta på stora badplatsen, utan de som bodde nära badade väl vid närmsta sten så att säga. Tänk att bo så!

Vid badet fanns en kiosk och jättefrächa toaletter. Det fanns gräsmattor och träd så vi kunde sitta i skuggan med barnen. Det fanns både sandstrand, klippor och brygga att bada ifrån.

Glömde kolla kioskens utbud utöver glass 🙂

One Response to “Kåsjön”

  1. tina.t skriver:

    Vad fint det är där! Vi rasslade in till stan hela familjen då sonen äntligen gått med på att klippas av frisör – det blev den önskade tuppfrisyren. Mannen kollade 5-fingerskor och jag följde mest med. kram!

Leave a Reply

*