Systrar

systerbody

Dotterns ena kompis blev storasyster för 2 månader sedan. Jag köpte systrarna varsin rosa body (storasyster är ju inte så jättestor 🙂 ) och tryckte ”storasyster” och ”lillasyster” i lila på dem. Fördelen med att storasystern är så liten var ju att det var lätt att hitta plagg i samma färg. Eftersom jag kunde köpa bodys på bäbisavdelningen till båda.

Bodysarna är screentryckta med färgen Palett från Panduro. Använde min ”nya” screentryckram som vaktmästaren på jobbet hittade en städdag. Schablonerna är utskurna i OH-plast med Craft Robo. Storasyster-schablonen fick jag skära ut. Lillasyster hade jag sedan tidigare. Har gjort storebror-lillebror och storebror-lillasyster tidigare. De första schablonerna skar jag ut för hand. Det var innan jag hade köpt Craft Robon.

3 Responses to “Systrar”

  1. Mormor skriver:

    Snyggt. Tänkte vit t-shirt med likadant tryck till två andra systrar 🙂

  2. […] fotade stora- och lillasyster i sina bodys. Och eftersom systemkameran var med blev det många foton denna dag. Kul. Efter lunch så var det […]

  3. […] syns tröjorna bättre. När mellansystern föddes fick hon och storasystern också tryckta plagg, varsin body var det […]

Leave a Reply

*