Tröjtryck

101010-textiltryck

I dag har jag tryckt på två tröjor och en body. Tänkte att det blir mitt nästa bidrag till Rosa Bandet auktionernapyssel.net. Alltså att den som vinner auktionern får välja vilken av de tre plaggen den vill ha. Tänkte det var smart att på så sätt få med flera storlekar så det inte blir så begränsat för budgivarna. Längst fram en ljusrosa body i stl 68, sedan en vit tröja i stl 86 och en rosa tröja si stl 98/104. Skall nog ta nytt foto när jag skickar in till auktionerna så man ser tröjorna bättre. Tack vare att barnet sov middag ofantligt länge i dag (nästan 2,5 timma) så han jag trycka i lugn och ro. Har inte fixerat trycken än, men det behöver jag ju bara se till att få gjort innan jag skickar vinsten. Är också nöjd att jag kom ihåg att fråga svägerskan om jag kunde låna bilstämpeln av henne när vi var där en kortis i går. Med följde ormen och lite andra stämplar. Trycken är gjorda med textilfärgen Palett från Panduro.

One Response to “Tröjtryck”

  1. […] dag ligger tröjorna ute på auktion på pyssel.net Kika in, och kanske lägg ett […]

Leave a Reply

*