Julkort

julkort

I dag har jag varit på julpysselträff! Bra med pysselkompisar som jobbar på dagis så vi kan vara där och pyssla 🙂 (och att alla dagis inte har låga bord som det är på dotterns dagis) Jag fick gjort 9 st julkort! Har två distressrutor kvar som är stämplade men inte dekorerade. Skall stansa ut lite filtfhjärtan till de korten. Kul att pyssla, var aldeles för länge sedan, blir tyvärr oftast bara när det är pysselträffar. Får se till att pyssla mer hemma. Så jag iallafall får klart julkorten 🙂 Jag använde hattnål/pin för första gången på ett kort i dag. Det är det kortet jag visar ovan. Vill ju inte visa alla korten innan jag skickat dem.

One Response to “Julkort”

  1. Lena skriver:

    Men vad säger du, ska du stansa filthjärtan 🙂
    Jättefint kort och jag har ju sett fler… så fina!

Leave a Reply

*