Ludbybadet

I går efter jobb och dagis åkte vi och badade. Syrran som var ledig kvitterade ut barnen från respektive dagis och så möttes vi i stan. Vi testade Lundbybadet där vi inte badat med barnen förut. (själva har vi inte badat där sedan vi var tonåringar tror vi) Anledningen att vi åkte dit är att de har en barnpool. Alltså en mindre pool med lite varmare vatten. Jag har gjort en liten förteckning över de simhallar som har barnbassäng då det är för kallt att bada i stora bassängen för småttingarna.

På Lundbybadet fanns också en liten plaskdam med två fontändjur. Barnbassängen var så grund så båda barnen (snart 2 år och drygt 3 år) bottnade i ena änden  Det blev ju roligare för dem att själva kunna gå lite och inte hela tiden vara beroende av vuxen eller flythjälmedel.

Det var fräscht och fint där, synd bara att man måste ha med eget hänglås. Först tyckte jag inträdet var lite högt men ett barn under 7 år går in gratis med vuxen, vilket jag inte sett något om på hemsidan, så då blev ju det helt ok pris.

Vi badade längre, nästan i två timmar. Efter dusch och bastu så åt vi matsäck i foajen. Sedan tog vi oss hem med varsitt trött barn. Systerdottern somnade med en gång i sin vagn. Jag hade ingen vagn till dottern så det blev till att bära, så trött som hon var så var hon rätt grinig, men hon somnade sedan på bussen. Självklart vaknade hon när jag drog av overall mm. Nästa gång blir det vagn och åkpåse så det inte är en massa att klä av när vi kommer hem.

One Response to “Ludbybadet”

  1. linaliten skriver:

    Härligt med bad! Har undviker vi badhuset pga parasiten, svårt att tala om för en 1,5-åring att man inte får smaka på vattnet i duschen… 😛
    Vi tror inte att det var vattkoppor, kanske tredagarsfeber. Knottrorna blev aldrig med än knottror och nu är de nästan borta. Så vi får väl ta vattkoppor en annan gång istället… 😉

Leave a Reply

*