Bibban

I dag besökte jag och barnet biblioteket, det var länge sedan sist! Bratade med barnboksbibliotikarien som tog fram två helt nyinkomna böcker. Vi lånade tre böcker till barnet och en till mig. Jag lånade del fem av Helene Turstens böcker. Deckare som utspelar sig i Göteborg, dem gillar jag skarpt. Läste de fyra första i rad och kände sedan att jag kanske borde läsa något annat? Att jag inte hade bok nr fem hemma (har lånat pappas böcker) bidrog kanske… Så då plockade jag fram en juklappsbok ”Flickan i floden” av Stephen Booth, näpp, kommer inte läsa några mer böcker av den författaren. Det var en deckare, men aldeles för babblig, men klart jag var nyfiken på omständigheterna kring flickan i flodens död och jag brukar läsa ut böcker jag påbörjat. Nu är den snart slut och då kör jag ett säkert kort och läser Helene Tursten: ”Guldkalven”

Leave a Reply

*