En dag i bilder

08.04
Har varit vaken ett bra tag och hunnit gå upp och upptäckte i kalaendern i mobilen att det var i dag det är EFIT. Här har jag och barnet sovit i natt. Hon började kräkas 00.30 så vi var vakna tills hon slutat. Hon somnade nog vid 2 och jag vid 3. Skönt att sova i samma rum som henne när hon inte är frisk.

09.22
Barnet fick lite välling när vi vaknade och nu har jag dukat till frukost.

10.09
Barnet har pratat om att duscha sedan vi vaknade. Och även om hon duschade i natt så skadar det ju inte, och jag behövde väl också duscha. Så vi tog och duschade.

10.54
Snön vräkte ner. Barnet tyckte det var kul att titta på snön genom fönstret.

11.46
Matar det jättetrötta barnet, som här ”tjatar” på mig att ta gaffeln och ge henne mat 🙂

Sedan ville inte barnet sova, så jag satte mig med henne i knät i soffan och hon somnade på en halvminut. Jag lade henne och mig på madrasserna i hennes rum igen. Jag vaknade efter två timmar men låg kvar och drog mig. Barnet sov i 3,5 timma.

14.56
Har startat en tvättmaskin. Bla med pyjamasen från i natt. 60-tvätt med förtvätt och extra skjölj…

16.05
Äpple till mellanmål

17.12
Passar på att tömma och fylla diskmaskinen medans barnet leker för sig själv i sitt rum.

18.34
Till middag tog jag och maken resterna från i går. Det stod i receptet att det gick att äta kallt så vi åt direkt ur lådorna vi skulle haft som lunchlådor till jobbet idag (han glömde sin) Barnet fick samma mat som till lunch.

20.16
Efter barnet somnat så jobbade jag lite.

Sedan gjorde jag detta inlägg och efter det blir det lite TV-tittande innan läggdags. Kommer nog inte fota det… 🙂


Tillägg: Dagen var inte slut efter TV-tittandet. Precis när jag skulle gå och lägga mig kräktes barnet igen. Så det blev att byta sängkläder och starta tvättmaskinen, medans maken tog hand om barnet.

4 Responses to “En dag i bilder”

 1. Ullis skriver:

  Hoppas du ska slippa mer kräk nu.

 2. Annika skriver:

  Godmorgon kikar in på din EFIT, stackars barnet som mådde dåligt och vad skönt att h*n blev snabbt frisk, men det brukar ju vara så i den åldern

 3. Lena skriver:

  Huff, stakkars den lille da!! Håper dere våkner til en frisk og fin dag.
  Takk for titten av din dag 🙂

  Klem Lena

 4. Snurran skriver:

  Inne och kollar din Efit, hoppas ni mår bättre nu!

Leave a Reply

*