Skor

 image

I dag skulle jag köpa nya skor. De gamla är slut efter fem år 🙂 Det blev skorna ovan, köpte dem på Bekväma skor. Ville inte ha så sportiga skor men inte tantiga så de blev lite sportiga i allafall. Men de passar till kjol och byxor som var mitt krav 🙂 snyggt att det inte är snörning tycker jag! Skall köpa nya inlägg också, de skall man inte ha i fem år 😉

På väg mellan skoaffärerna kollade jag också på klänning att ha på bröllopen jag skall på i sommar. Och jag hittade en! Den är jättefin, men kostar liiiite mer än jag tänkt mig. Men jag kan inte sluta tänka på den. Får sova och grunna lite. Kommer att kunna ha klänningen i flera år så slår man ut det blir det ju inte så mycket pengar 🙂

Ramlade konstigt nog in på en barnklädesaffär också, och köpte en solhatt till dottern. Glömde prova den på henna på kvällen 🙂 Får ta det i morgon.

Leave a Reply

*