Studentkort

På kortvikningskursen jag var på tidigare i år lärde jag mig bland annat en kortvikning som tydligen kallas Joyfold. Denna blev jag förtjust i och gjorde flera sådana kort på pysselträffen i förra månaden. Först ett studentkort som jag blev väldigt nöjd med!

Knappen håller kortet stängt. Det börjar vikas upp:

Helt uppvikt kan jag skriva en hälsning på det gula papperet. På kursen hade vi mönsterpapper även där, men gjorde inte det då jag tänkte skriva där.

Stämplen kommer från Arkivet och mönsterpapper är av märket Maya Design.

Kortet överlämnades i dag till en nybakad student, som inte riktigt förstod hur hon skulle öppna kortet. Lite knepigt för mottagarna med de här annorlunda kortvikningarna. Var nämligen likadant med presentkortet jag visat tidigare, den mottagaren förstod inte heller hur hon skulle göra 🙂

2 Responses to “Studentkort”

  1. Jenny W skriver:

    Så fint!

  2. Anna Lena skriver:

    Tack för fin inspiration!

Leave a Reply

*