Disktrasor

För länge sedan, på en pysselträff, lånade jag en Rosa Bandetdie av någon och stansade ut band i dekorgummi för att göra egna skumstämplar. Det utstansade kom på villovägar men dök upp i ommöbleringen av pysselrummet i somras. Så i lördags limmade jag ihop det utstansade. När jag gör egna skumstämplar så stansar jag ut två av varje figur och limmar ihop för att stämpeln skall bli lite tjockare.

När jag stämplade märkte jag att limningen inte blivit så bra så jag får limma om dem någon dag. Den stora stämpeln sitter på en akrylkloss med hjälp av post-it-lim. Den lilla monterade jag på en bit tjockare skum jag hade liggandes.

Jag stämplade sedan disktrasor, ett stort band på ena sidan och flera små på andra. Alla disktrasor är alltså stämplade på båda sidorna. Disktrasorna skall jag skänka till Rosa Bandet-auktionerna på pyssel.net som pågår under oktober.  Det är sjätte året i år!

Leave a Reply

*