Höstskor

image

Som höstskor blev det ett par kängor. För att hotta upp dem lite så köpte jag skosnören på Stadium, de har i flera olika färger. Jag tyckte rosa passade bäst (var inte sugen på orange eller knallgula). Från början hade jag tänkt mig ett par vattentäta kängor, typ goretex, men den modellen de hade var väldigt klumpig. Utbudet i affärer med skor för oss med inlägg är inte så jättestort. Men jag gillade dessa kängorna så det blev dem. Och alla skor som det går att byta ut sulan i är inte bra, iallafall inte för mina fötter. Sommarskorna jag köpte i somras var ett riktigt felköp. Ger inget stöd alls, vilket är vad mina fötter behöver… (inte samma affär jag gick till nu, bad om hjälp denna gången också) Hoppas jag kommer fortsätta trivas i mina kängor, köpte dem i fredags och tog på mig dem med en gång 🙂

Leave a Reply

*