Auktioner för Rosa bandet

Nu är det oktober och auktionerna för Rosa bandet har dragit igång på pyssel.net. Det är sjätte året som forumet ordnar dessa auktioner. Alla pengar går till Rosa bandet-insamlingen! Just nu ligger det ute en auktion där vinnaren får välja ett av ovan läckra armband som är skänkta av Eraajka, bilden har jag lånat av henne. Du behöver inte vara medlem på forumet utan bud kan mailas in. Varje dag kl 20 kommer det en eller flera nya auktioner. En del varar en dag, en del i fler…

One Response to “Auktioner för Rosa bandet”

  1. Maria/Pysselmia skriver:

    Hej du har en award att hämta hos mig: http://mavios.blogspot.com/2011/10/award.html#!/2011/10/award.html

    PS: bra att du gör reklam för pyssel.nets auktioner. Jag ska se om inte jag klarar av att göra det lite snyggt också!

Leave a Reply

*