Stämplade trosor

image

I veckan köpte jag nya trosor till barnet. Tre stycken tre-pack. Några av trosorna var enfärgade så jag tänkte jag kunde stämpla bilar och annat kul på dem. Men barnet ville stämpla själv, på alla. På första paret målade hon med textilpennor medans jag plockade fram färg och dynor. Nästa par ville hon stämpla katten på. Så det blev den och andra gummistämplar, stämplat med dynan Versa Craft. Får se hur många 60-tvättar det trycket håller.
De rosa trosorna stämplades med skumstäplar och flytande textilfärg, Palett. Den vet jag klarar 60-tvätt.
Nu återstår bara för mig att fixera färgen så hon kan använda trosorna.

3 Responses to “Stämplade trosor”

 1. Sara skriver:

  Fina, och roligt med egen design. Vi var och köpte 7-pack kalsonger på H&M igår, men de är tråkiga med Musse Pigg på. Edvin var stolt när vi strök på lappar, men han skulle nog varit ännu stoltare om jag strukit hans tryck istället… Jaja, nästa gång kanske 🙂

 2. Robin skriver:

  Hej vart köper du din flytande textilfärg, Palett?
  Mvh Robin, lust att svara till nodepositer@gmail.com

 3. eleonor skriver:

  Jag köper Palett på Panduro. Enligt dem tål färgen 40 grader men jag har tryckt flera örngott som jag tvättat i 60 grader och trycket är lika fint.
  Jag har använt färgen till att stämpla, måla med pensel, handavtryck och screentryck.

  http://pysselskolan.blogspot.com/2007_11_01_archive.html

Leave a Reply

*