Påskkort

På förra pysselträffen var dottern och systerdottern med en stund. Syrran och systerdottern gjorde påsskort och då ville dottern också göra det. Hon fick material av syrran och gjorde kortet ovan. Stämpeln med kycklingen lånade vi från Mia.

Förra helgen ville hon göra fler påskkort. Följde lite samma tema som första kortet. Istället för distanskuddar tog jag fram distanstejpen jag precis köpt. Den kunde hon klippa till själv och pilla loss skyddspapperet på. Jag kom också på att hon gillar ju att tejpa och washitejpen blir ju fin på korten så jag tog fram de tre som var i passande färger. Kycklingar hade hon kvar uppstämplade och utklippta från pysselträffen. När de tog slut tog jag fram hennes fågelstämpel så stämplade hon dem och klippte ut till sista kortet.

 

 

 

 

 

 

Hon fick säga vem korten var till och jag skrev namn på kuverten. I tisdags efter dagis satte vi på frimärken och skrev adresser och hon fick cykla till brevlådan och posta breven

Leave a Reply

*