I carried a watermelon

image

Jag och syrran har varit i Stockholm. Vi var på Chinateatern och såg Dirty Dancing. Vilken upplevelse! Författaren som skrev filmmanuset hade också skrivit manuset till föreställningen. Var några nya scener och fler låtar. Så häftigt att se hur de ändrade scenen. Broräckena som kom upp ur golvet och bakgrunden som projecerades och ändrades lätt mellan olika scener. Bilden är tagen före föreställningen när vi hat köpt menyn ”watermelon” som var en Ramlösa vattenmelon och en påse bilar. Till pausen förbeställde vi varsin ”Houseman” vilket var te (eller kaffe) och muffin (eller annan kaka). Tyvärr glömde jag mitt program i pausen. Vi var upprymda efter föreställningen. På dagen hade vi gått och shoppat. Kul att gå och shoppa tillsammans. Hade fått presentkort på Indiska via Wrapp av maken. Handlar sällan där, köpte både klänning och tunika (vilka båda råkade vara ekologiska) Syrran drog med mig in på Cubus, där handlar jag nästan heller aldrig.

image

Gick mycket, hotellet låg centralt så vi gick istället för att åka tunnelbana två stationer. Fick flera blåsor på fötterna men det drog inte ner känslan av lyckade dagar i Stockholm.

Leave a Reply

*