T-shirtklänning

image

En pysselvän tipsade om idén att sy klänning av t-shirtar:  Upcycled T-shirt Dress. En t-shirt i barnets storlek används till top och sedan använder man remsor av gamla ts-hirts i större storlekar. Enfärgad t-shirt kan få mönster med textiltryck. De blå stjärnorna ovan har jag tryckt själv. Jag fick en hel kasse med gamla t-shirtar av syrrans svägerska. Det var för att sy en sådan här klänning. Men det han bli två andra klänningar av t-shirtar innan jag gjorde denna.

3 Responses to “T-shirtklänning”

  1. Jenny W skriver:

    Härlig!

  2. Jenny skriver:

    Så häftig!!!

  3. […] började med denna klänning för ca två år sedan. Efter jag gjorde den första klänningen. Klippte till remsor och stämplade (bilarna och stjärnorna) Sedan har det blivit liggande. I […]

Leave a Reply

*