Månadsparkens lekplats

image

Första semesterveckan och systerdottern är hos oss. Jag lovade en utflykt med cykelkärran så vi tog oss till Månadsparkens lekplats. Lekplatsen ser inte så jättekul ut, helst som rutschkanan är avstängd. Det finns ett skepp som barnen har kul och klättrar på. Då alla förskolor är stängda så tänkte jag vi kan fortsätta till gården till förskolan som ligger precis bredvid om de tröttnar på skeppet. I parken finns också en plaskdamm, men det var väl ett par decennier sedan den var i bruk. Som sommarlekplats så blir den varm då det inte finns någon skugga på själva lekplatsen.( Sandlådan har skuggande träd)

Tillägg: det fanns ingen grind in till förskolans gård. Så när barnen blev varma och hungriga satte vi oss i skuggan under ett träd i parken.

Leave a Reply

*