Gyllene Tider

image

Efter en cykeltur in till Marknadsplatsen i Halmstad (från Östra Stranden) och lite väntande så började konserten med förbandet. Kände väl igen två av låtarna, övriga låtar var väl så där, men hade vi hört mer av sången så kanske det varit bättre. Kläderna var rätt… märkliga… på hela bandet…

image

Det tog sedan 35 min att rigga om scenen vilket jag tyckte kändes oproffsigt. Hade väl varit lite trevligare om det varit någon underhållning under tiden…

image

När showen väl började så var den grym! Startade med en kul tecknad presentation med Filip och Fredrik. Sedan var det ett jättedrag hela konserten! Vi stod långt fram, ca 15 meter från scenen. Härligt att stå så långt fram. På scenen fanns storbildsskärm som visade animation till låten eller visade publiken. Härlig scenshow!
Efter två extranummer (det hör ju till) så avslutades det hela med fyrverkeri.

Tillbaka vid stugan gick vi ner till havet och badade fötterna. Det var så skönt att skölja av varma, ömma, dammiga fötter i svalt havsvatten.

Undrar hur hes jag är i morgon…

Leave a Reply

*