Gubberoparkens lekplats

image

image

Barnet fick syn på en lekplats mellan husen så vi stannade där ett tag. Tillgänglighetsanpassad lekplats med gummiasfalt och en annorlunda gunga. Många gungor. Stor och liten rutschkana. Sandlådeområde och klättetnät Blomtema med blommor på gummiasfalten och gungleksaker i form av blommor. Stor park med grönytor. En sommardag som i dag ligger det folk och solar och på bänkarna i parken sitter pensionärer och läser och alkolister och samspråkar. Låga staket mellan parken och lekplatsen

Tillägg:
Lekplats nr 408. Ligger nära Olskrokstorget där det finns allsköns butiker, caféer och en ICA. Efter ett ärende handlade vi picknicklunch på ICA och gick tillbaka till parken och åt och lekte en stund till.

One Response to “Gubberoparkens lekplats”

  1. Mormor skriver:

    Mysig lekplats ni hittat.

Leave a Reply

*