Positivparken Lekplatsen

image

Lekplats 333

I går var vi och lekte i Frölunda. Nya utflyktslekplatsen i Positivparken. Vi var 3 mammor och 5 barn 2-(snart)6 år. En fin och trevlig lekplats med mycket att göra för barnen. En tydlig gräns för vart lekplatsen slutade (låg mur) som vi sa de skulle hålla sig innanför.

image

Roligt med en hinderbana. Rutschkanan var lite läskig och svår för en del mindre barn men vår sexåring hjälpte dem både upp och ner.

Finns även små rutschkanor. Djur att rida på och hus att leka i. Snurrlekredskap finns men jag såg inga gungor. Sandlåda finns också. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med mycket gummiasfalt. Finns lekredskap att låna dagtid (spadar, skottkärror mm)

image

Det regnade i omgångar. Boule banan precis bredvid hade bänkar med tak där vi satt och åt lunch. Dagtid finns det personal på lekplatsen och de säljer fika. Vissa dagar tänder de grillarna och säljer korv att grilla.

På kommunens hemsida såg jag att det finns grillar man själv kan tända. Samt att det finns mer än själva lekplatsen i parken. Så vi måste åka dit igen och leta upp studsmattor, xylofon mm!

One Response to “Positivparken Lekplatsen”

 1. Hej,

  Jag jobbar på Frölunda Kulturhus som informationsproducent.
  Jag undrar om jag skulle få kunna använda bilder från Positivparken från din blogg för vår kommande sommarprogram som har en flik Positivparken? Bilderna är jättefina!

  Mvh
  Biljana Antonijevic
  Tfn: 031-366 27 77

Leave a Reply

*