Angeredsparken

image

I dag gjorde vi en utflykt till Göteborgs tredje utflyktslekplats, lekplats 508 i Angered.
Vi var där vid 10 på förmiddagen och då var vi ensamma, det kom några fler barn lite senare. Så mycket lugnare än på Plikta i går. De två sexåringarna hade kul. Bytte om till badkläder och lekte en lång stund med vattnet trots att det inte var särskilt varmt (18 grader?) Vattnet sprutade ur olika munstycken i omgångar och korta perioder sprutade det inte alls, rätt spännande. Den starka vinden gjorde också att jag fick en ofrivillig dusch…

image

Hinderbana (som funkar för större barn), rutschkanor, snurrgrejer, gungor och linbana fanns det också. Härligt stor gräsmatta som dock inte bjöd på någon skugga.

Perfekt utflyktslekplats då du som förälder kan se hela lekplatsen på en gång. Det går att sitta på en filt på gräset och ha rätt bra koll på de lekande barnen.

Ligger precis vid Angered Centrum så det går att gå och fika där eller gå och köpa sin picknick på tex ICA och gå tillbaka till lekplatsen. Vi kollade också in nya Angereds Arena och passade på att låna toaletten där.

Leave a Reply

*